Ρολά ασφαλείας

Αν το κατάστημά σας ή ο χώρος σας έχει ανάγκη προστασίας, η λύση είναι τα σύγχρονα ρολά. Τα ρολά ασφαλείας αποτελούν μία δυνατή επιλογή για την ασφάλεια του χώρου σας, προστατεύουν την βιτρίνα σας, την αποθήκη του μαγαζιού σας, τον πολύτιμο εξοπλισμό του καταστήματος σας, την περιουσία σας ακόμα και το πολύτιμο περιεχόμενο των τραπεζών. Ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας και τον χώρο που θέλετε να προστατέψετε θα πρέπει να επιλέξετε και τον ανάλογο τύπο ρολού όπως επίσης και να επιλέξετε ανέμεσα σε χειροκίνητο μηχανισμό ή σύγχρονο με αυτοματοποιημένες λειτουργίες για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ταχύτητα. Επίσης μπορούν να κατασκευασθούν κατά περίπτωση σε διάφορα μεγέθη και στυλ για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και να έχουν την εξωτερική εμφάνιση που αρμόζει στο κατάστημά σας.

 

Τα ρολά ασφαλείας όπως και οι γκαραζόπορτες κατασκευάζονται με τα πιο εξελιγμένα υλικά άριστης ποιότητας για μεγάλη αντοχή και παραμονή στο χρόνο σε συνδυασμό με το αισθητικό τελικό αποτέλεσμα που είναι πάντα άψογο. Επίσης μπορούν να προστεθούν λεπτομέρειες στην κατασκευή, ώστε να είναι απόλυτα αρμονικό το αποτέλεσμα με το υπόλοιπο κτίσμα. Έτσι προσαρμόζονται στις διαστάσεις του χώρου που θέλετε να προστατεύσετε, είτε πρόκειται για ρολά καταστημάτων ή άλλης χρήσης. Μην ξεχνάτε ότι κάθε χώρος που είναι άμεσα προσβάσιμος, μπορεί να καταπατηθεί και να κινδυνεύσει η περιουσία σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να μετρήσει και να εγκαταστήσει το σύστημα ρολών που εσείς θα επιλέξετε. Και μην ξεχνάτε τις ασύγκριτες τιμές που σας προσφέρουμε!

Ρολά καταστημάτων διάτρητα

Ρολά καταστημάτων διάτρητα

Διάτρητα κατασκευασμένα από υλικά μεγάλης αντοχής. Προσφέρουν αθόρυβη λειτουργία, είναι απλά και εύχρηστα. Πιάνουν λίγο χώρο στην εγκατάστασή τους, ενώ είναι ελαφρύτερα από τα κλασικά ρολά.
Εξαιτίας της διαφάνειας που παρέχουν, δίνουν τη δυνατότητα οπτικής πρόσβασης από τον περαστικό, ενώ διατηρούν τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας του καταστήματος ή του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε κάθε επισκευή ρολών ασφαλείας.
Κλειστού τύπου I

Κλειστού τύπου I

Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου με ενισχυμένη σύνθεση για απόλυτη ασφάλεια. Χρησιμοποιούνται με αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής χρωμάτων. Για φυσικό αερισμό και φωτισμό, μπορεί να προσαρμοστεί το κατάλληλο άνοιγμα. Άψογη εφαρμογή και ποιότητα, πλήρης εφαρμογή με το έδαφος όταν κλείνουν. Συνοδεύονται με ελαστικό μέρος στην κάτω πλευρά για να στεγανώνει απόλυτα από νερά και βροχή. Δυνατότητα επιλογής εγκατάστασης εναλλακτικού κλειδώματος.
Τύπου δίχτυ

Τύπου δίχτυ

Ανοιχτού τύπου δίχτυ, για κάθε ανοικτό χώρο ή κατάστημα. Προστατεύουν με μέγιστη ασφάλεια και προσφέρουν φυσικό φωτισμό και αερισμό. Ποιότητα κατασκευής υψηλών προδιαγραφών και αντοχής. Οι βέργες που χρησιμοποιούνται διαθέτουν ενίσχυση στις ενώσεις, ενώ τα ρομβοειδή σχήματα που προκύπτουν μπορούν να σχεδιαστούν σε διάφορες διαμέτρους. Παρέχεται με χειροκίνητη ή ηλεκτροκίνητη χρήση.
Κλειστού τύπου II

Κλειστού τύπου II

Κλειστού τύπου με διπλό ή μονό τοίχωμα. Κατάλληλα για κάθε χώρο που έχει απαιτήσεις σε αντοχή. Με επιπλέον οριζόντιες μπάρες ενίσχυσης που δεν αλλοιώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ αυξάνουν την ασφάλεια και την αντοχή. Οι σύγχρονοι μηχανισμοί που συνοδεύουν τα ρολά ασφαλείας, βελτιώνουν την αθόρυβη και απόλυτη λειτουργία τους. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως τοποθετήσεις και επισκευές ρολών.
Κλειστού τύπου III

Κλειστού τύπου III

Ρολά ασφαλείας κλειστού τύπου, κατάλληλα για επαγγελματικούς χώρους, οικίες και αποθήκες. Συνδυάζουν την μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα. Προσαρμοζόμενο κουτί αποθήκευσης (μαζέματος) του ρολού σε χρώμα, ώστε να μοιάζει ενιαίο τμήμα.