Μηχανισμοί ρολών

Δείτε εδώ τους μηχανισμούς ρολών που σας προσφέρει η επιχείρηση Σαλιβέρος Γ. Όλοι οι μηχανισμοί ρολών που εγκαθιστούμε είναι άριστης ποιότητας και προσφέρουν ευέλικτη λειτουργικότητα. Ξεχάστε τους παλαιωμένους τύπους μηχανισμών που ήταν δύσχρηστοι και μετά από καιρό έχαναν την ευελιξία τους. Με τους σύγχρονους μηχανισμούς της επιχείρησης Σαλιβέρος Γ. είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε προϊόντα υψηλής αντοχής τόσο στο χρόνο όσο και σε συνθήκες, ενώ η λειτουργικότητά τους είναι εξίσου ιδανική.


Οι μηχανισμοί ρολών αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο της εγκατάστασης των ρολών που θα επιλέξετε κι αυτό γιατί χωρίς τη λειτουργικότητα του κατάλληλου μηχανισμού, τα ρολά μπορεί να εμφανίσουν δυσλειτουργίες. Εμείς σας εγγυόμαστε τόσο για την άψογη λειτουργία των μηχανισμών που σας προσφέρουμε, όσο και για την τεχνική υποστήριξη που διαθέτουμε από το έμπειρο προσωπικό μας.


Και όλα αυτά όπως πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας απορία ή επισκευή, σχετικά με τους ήδη υπάρχοντες μηχανισμούς που πιθανόν έχετε σε παλιά σας ρολά.

Μηχανισμοί ρολών συρόμενης πόρτας

Μηχανισμοί ρολών συρόμενης πόρτας

Μηχανισμοί ρολών συρόμενης πόρτας, υψηλών προδιαγραφών με αθόρυβη και στιβαρή λειτουργία. Δυνατότητα έλκυσης της θύρας, με χρήση ή μη αυτοματισμών τόσο για το άνοιγμα – κλείσιμο όσο και για τη στάση της λειτουργίας τους, σε περίπτωση παρεμπόδισης της κίνησης. Τιμές ασυναγώνιστες.
Μηχανισμοί ρολών

Μηχανισμοί ρολών

Μηχανισμοί ρολών με αποδεδειγμένα εξαιρετικά αξιόπιστη και πρακτική λειτουργία. Ποικιλία χαρακτηριστικών και προδιαγραφών, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος του ρολού. Με ενσωματωμένους διακόπτες και δυνατότητα αυτόματης και χειροκίνητης λειτουργίας σε περίπτωση διακοπής της τάσης.
Μηχανισμοί ρολών

Μηχανισμοί ρολών

Ιδανικοί μηχανισμοί ρολών για ρολά με μικρό ή μεγάλο βάρος. Αποδεδειγμένα αξιόπιστη και σταθερή λειτουργία με υψηλές προδιαγραφές και εγγύηση. Μεγάλη αντοχή σε συνεχόμενη λειτουργία είτε αυτόματα, είτε χειροκίνητα. Δυνατότητα προσαρμογής μηχανισμού στάσης του ρολού σε οποιαδήποτε ύψος, με ασφάλεια (φρένο).
Μηχανισμοί ρολλών

Μηχανισμοί ρολλών

Πλαϊνά, κεντρικά μοτέρ και μηχανισμοί ρολών στην καλύτερη ποιότητα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του χώρου σας. Δυνατότητα επισκευών και τοποθετήσεων ακόμη και σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις ρολών ασφαλείας. Ιδανικοί για ρολά με μεγάλη ή μικρή συχνότητα χρήσης και με τη δυνατότητα προσαρμογής ταχύτητας.
Μηχανισμοί ρολών μεγάλης ισχύος

Μηχανισμοί ρολών μεγάλης ισχύος

Μηχανισμοί ρολών και μοτέρ μεγάλης ισχύος, ρυθμιζόμενοι για μονοφασικό ρεύμα. Με τιμές από τις πιο ανταγωνιστικές στην αγορά, οι μηχανισμοί ρολών της Σαλιβέρος Γ. αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση. Δυνατότητα τοποθέτησης αυτοματισμού και μετά την εγκατάσταση ή σε ήδη υπάρχουσα.