Μπάρες στάθμευσης

Οι μπάρες στάθμευσης χρησιμεύουν τόσο για την εξασφάλιση του χώρου στάθμευσής σας, όσο και για την προστασία του οχήματός σας. Σας δίνουν τη δυνατότητα να κλειδώσετε το όχημα σας επάνω στην μπάρα, ενώ στις περιπτώσεις δίτροχων οχημάτων, προσδιορίζουν και τον ακριβή αριθμό θέσεων στάθμευσης.


Είτε πρόκειται για ποδήλατο, μηχανή ή αυτοκίνητο, επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο μπάρας στάθμευσης, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που σας προσφέρει η επιχείρηση Σαλιβέρος Γ. Μπάρες στάθμευσης στατικές, προσαρμοζόμενες, για κράτηση του χώρου πάρκινγκ, για κλείδωμα δίτροχων, κλπ.


Εμείς εγγυόμαστε για την βέλτιστη ποιότητα των μπαρών στάθμευσης και την μεγάλη αντοχή τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτείνει την πιο κατάλληλη επιλογή για το χώρο σας και θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την εγκατάσταση των μπαρών στάθμευσης που θα επιλέξετε.

Μπάρα στάθμευσης αναδιπλούμενη

Μπάρα στάθμευσης αναδιπλούμενη

Αναδιπλούμενες μπάρες στάθμευσης, τριών σημείων, για την εξασφάλιση της θέσης πάρκινγκ. Αποτελούνται από γαλβανισμένο σίδερο, βαμμένο, άριστης ποιότητας και αντοχής. Όταν αναδιπλώνουν οι μπάρες στάθμευσης δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο. Εύκολη τοποθέτηση και οικονομική λύση για την εξασφάλιση της θέσης στάθμευσής σας.
Μπάρα στάθμευσης δίτροχων

Μπάρα στάθμευσης δίτροχων

Μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων ή μοτοσυκλετών, σταθερές. Δυνατότητα επέκτασης των θέσεων στάθμευσης. Άριστη ασφάλεια των δίτροχων, μέσω κλειδώματος του τροχού. Οι μπάρες στάθμευσης προσδιορίζουν και το χώρο που καταλαμβάνουν τα σταθμευμένα δίτροχα, ώστε να περιορίζεται ο χώρος αυτός στο ελάχιστο δυνατό. Παρέχουμε χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα υλικών.
Μπάρα στάθμευσης σπαστή

Μπάρα στάθμευσης σπαστή

Σπαστές μπάρες στάθμευσης και προσδιορισμού του χώρου πάρκινγκ του αυτοκινήτου σας. Οι μπάρες στάθμευσης που παρέχονται από την επιχείρηση Σαλιβέρος Γ., υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Μεγάλη διάρκεια ζωής, με τα υψηλότερων προδιαγραφών υλικά για τις μπάρες στάθμευσης και την εγγύηση της Σαλιβέρος Γ.
Μπάρα στάθμευσης σπαστή &αναδιπλούμενη

Μπάρα στάθμευσης σπαστή &αναδιπλούμενη

Μπάρες στάθμευσης σπαστές και αναδιπλούμενες, τριών σημείων, με δυνατότητα κλειδώματος στο τρίτο πόδι. Οι μπάρες στάθμευσης της Σαλιβέρος Γ. εξασφαλίζουν τη θέση στάθμευσης, όταν λείπετε, ενώ ασφαλίζουν και το όχημά σας όταν αυτό είναι σταθμευμένο. Έχουν υψηλή αντοχή και αποτελούνται είτα από γαλβανισμένο σίδερο ή επιμεταλλωμένο. Οικονομικές τιμές και εγγύηση ποιότητας.
Μπάρα στάθμευσης σπαστή

Μπάρα στάθμευσης σπαστή

Σπαστές – αναδιπλούμενες μπάρες στάθμευσης και προσδιορισμού της θέσης πάρκινγκ του αυτοκινήτου. Από γαλβανισμένο σίδερο, βαμμένες σε διάφορα χρώματα. Οι μπάρες στάθμευσης χρησιμοποιούνται τόσο για οικιακή χρήση όσο και από επιχειρήσεις πάρκινγκ, ενώ είναι ιδιαίτερα οικονιμικές. Όταν είναι ανοικτές (σε χρήση) κλειδώνουν για να μην υπάρχει κίνδυνος να παραβιαστούν και εξασφαλίζουν εκτός των άλλων και το όχημά σας, αν αυτές βρίσκονται πίσω ή μπροστά του, περιορίζοντας το χώρο δυνατής αποχώρησής του.