Αυτοματισμοί ρολών

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλους τους τύπους των αυτοματισμών ρολών, που χρειάζεστε για την εγκατάστασή σας. Μπορείτε να δείτε αυτοματισμούς για ρολά, συρόμενες πόρτες, ανοιγόμενες πόρτες ή πόρτες οροφής. Οι αυτοματισμοί των μηχανισμών που σας παρέχει η επιχείρηση Σαλιβέρος Γ. είναι υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας, κάνοντας έτσι απλοποιημένη και σίγουρη την εύρυθμη λειτουργία των ρολών ασφαλείας ή της πόρτας σας.


Επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο αυτοματισμού με την ποιότητα που σας προσφέρουμε και ξεχάστε τα ρολά και τις πόρτες που φρακάρουν, τρίζουν και δεν ανταποκρίνονται. Με τους μηχανισμούς αυτοματισμών ρολών και πορτών που χρησιμοποιεί η επιχείρηση Σαλιβέρος Γ., η χρήση μηχανικών ρολών και πορτών γίνεται αθόρυβα, ασφαλές και πάντα σωστά!


Οι αυτοματισμοί ρολών λειτουργούν ρυθμιζόμενοι και με τηλεχειρισμό, κάνοντας έτσι ιδιαίτερα απλή τη λειτουργία τους, αλλά και σας γλυτώνουν από περίσσιο κόπο, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας, χωρίς να βγαίνετε από το αυτοκίνητο.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο λειτουργίας των αυτοματισμών και να δείτε από κοντά τη χρήση τους.

 

Αυτοματισμός για ρολά

Αυτοματισμός για ρολά

Αυτοματισμοί ρολών για όλους τους τύπους των ρολών, από την επιχείρηση Σαλιβέρος Γ. Προσφέρουμε συστήματα που οι αυτοματισμοί ρολών δίνουν τη δυνατότητα, τηλεχειρισμού των ρολών ασφαλείας, αυτόματου φρένου σε περίπτωση ανάγκης και άλλων λειτουργιών. Οι αυτοματισμοί ρολών εγκαθίστανται από την επιχείρηση Σαλιβέρος Γ. από εξειδικευμένο προσωπικό, σε οικονομικές τιμές.
Αυτοματισμοί για συρόμενες πόρτες

Αυτοματισμοί για συρόμενες πόρτες

Η επιχείρηση Σαλιβέρος Γ. σας προσφέρει σύγχρονους αυτοματισμούς για συρόμενες πόρτες. Οι αυτοματισμοί για συρόμενες πόρτες χρησιμοποιούν συστήματα κύλισης της θύρας και προς τις δύο κατευθύνσεις. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει τον κατάλληλο αυτοματισμό για τη συρόμενη πόρτα σας, με την εγγύηση των 20 χρονών λειτουργίας μας στο χώρο.
Αυτοματισμοί για ανοιγόμενες πόρτες

Αυτοματισμοί για ανοιγόμενες πόρτες

Αυτοματισμοί για ανοιγόμενες πόρτες με αξιόπιστη και σταθερή λειτουργία. Αντοχή στο χρόνο, ακόμη και κάτω από συνθήκες υψηλής χρήσης, οι αυτοματισμοί για ανοιγόμενες πόρτες της Σαλιβέρος Γ. προσφέρουν άριστη και αθόρυβη λειτουργία για όλους τους τύπους των ανοιγόμενων πορτών ασφαλείας.
Αυτοματισμοί για πόρτες οροφής

Αυτοματισμοί για πόρτες οροφής

Άριστης ποιότητας αυτοματισμοί για πόρτες οροφής γκαράζ ή αποθήκης. Οι αυτοματισμοί για πόρτες οροφής χρησιμοποιούνται για τον αυτόματο χειρισμό της ανοιγόμενης πόρτας οροφής, δηλαδή προς τα πάνω. Παρέχεται η δυνατότητα τηλεχειρισμού και ελέγχου των αυτοματισμών, ενώ εξασφαλίζεται και η αθόρυβη και απρόσκοπτη λειτουργία της πόρτας. Δύναται να εγκατασταθεί ο αυτοματισμός και μετά την αρχική εγκατάσταση της πόρτας.