Γκαραζόπορτες

Οι γκαραζόπορτες της επιχείρησης Σαλιβέρος Γ. σας προσφέρουν εκτός από απαράμιλλη ποιότητα και αντοχή, την καλύτερη δυνατή ασφάλεια του γκαράζ σας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει να εγκαταστήσει άμεσα και γρήγορα την γκαραζόπορτα που θα επιλέξετε, ενώ ταυτόχρονα θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για το χώρο σας, έτσι όπως εσείς επιθυμείτε.


Οι γκαραζόπορτες μας, εκτός από το να ασφαλίζουν το χώρο σας, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση, αφού η άριστη ποιότητα των υλικών μας τις καθιστά από τις πιο εμφανίσιμες και ασφαλείς. Η εγκατάστασή τους θα προστατέψει το χώρο σας και το όχημά σας από φθορές, καιρικά φαινόμενα και κλοπές, έτσι είστε σίγουροι για την περιουσία σας χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά της. Ο μηχανισμός που μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στην γκαραζόπορτα θα σας κάνει την ζωή ακόμα πιο εύκολη, αφού δεν θα χρειάζεται να μπαινοβγαίνετε από το όχημά σας για να την ανοιγοκλείσετε, αλλά θα γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς κόπο. Περιηγηθείτε στην παρακάτω λίστα των προϊόντων, για να ενημερωθείτε για τα υλικά, τη χρηστικότητα και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες ή τηλεφωνήστε μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για εσάς στην καλύτερη δυνατή τιμή. Προσφέρουμε δωρεάν τη μέτρηση του χώρου σας.

 

Γκαραζόπορτες συρόμενες

Γκαραζόπορτες συρόμενες

Συρόμενες υψηλής αντοχής, μεταλλικές, με σύγχρονους μηχανισμούς ολίσθησης, που κάνουν τη λειτουργία τους αθόρυβη και σταθερή. Μπορείτε να επιλέξετε τη θέση και το μέγεθος, την κατεύθυνση στην οποία θα ανοίγει, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διπλής συρόμενης γκαραζόπορτας.
Πολύσπαστες I

Πολύσπαστες I

Μαζεύουν επάνω, υψηλής αντοχής, με δυνατότητα αυτόματου ή χειροκίνητου μηχανισμού. Όταν η γκαραζόπορτα μαζεύει καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, ενώ όταν είναι κατεβασμένη, δείχνει σαν κανονική. Έχει άριστη ποιότητα κατασκευής με τη δυνατότητα επιλογής των διαστάσεών της, ώστε να προσαρμόζεται στο χώρο σας.
Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Μονοκόμματες ανοιγόμενες που ανοίγουν προς τα πάνω ολόκληρες. Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά, παρέχουν αντοχή και ασφάλεια, ενώ με τον κατάλληλο αυτοματισμό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τηλεχειρισμό. Στο συγκεκριμένο τύπο υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής επιπλέον πόρτας που ανοίγει ξεχωριστά.
Πολύσπαστες II

Πολύσπαστες II

Πολύσπαστες σε διάφορους τύπους και χρώματα που μαζεύουν επάνω. Παρέχουν υψηλή ασφάλεια του χώρου πάρκινγκ σας και αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Έχουν άριστη ποιότητα κατασκευής και σας προσφέρει σταθερότητα. Σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής του μεγέθους της γκαραζόπορτας που θα τοποθετήσετε, ενώ το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό μας σας εγγυάται την άριστη λειτουργία της.
Πολύσπαστες III

Πολύσπαστες III

Πολύσπαστες σε διάφορα χρώματα και αποχρώσεις, όπως του ξύλου. Όταν είναι κλειστή έχει ιδιαίτερη εμφάνιση και καλαισθησία. Ασφαλίστε το χώρο σας με τις γκαραζόπορτες της Σαλιβέρος Γ. που προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Τα 20 χρόνια εμπειρίας μας σας εγγυώνται το άψογο αποτέλεσμα για το χώρο σας.
Πολύσπαστες IV

Πολύσπαστες IV

Μαζεύουν επάνω, με τον μηχανισμό εσωτερικά. Στο συγκεκριμένο τύπο όταν είναι ανοικτή δεν φαίνεται καθόλου ο μηχανισμός. Προσφέρει υψηλή αντοχή, ασφάλεια και τη δυνατότητα επιλογής των διαστάσεών της, ώστε να προσαρμόζεται στο χώρο σας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλών προδιαγραφών.